Umělecká 8, Praha 7
Tel.: 233 378 694
skola@fzsumelecka.cz

Fakultní základní škola Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy

Jídelníček 18.3. - 22.3.

Pondělí 18.3.
Polévka: Kuřecí vývar s francouzskou zeleninou a krupicovým kapáním - alergeny 1, 3, 7, 9
1) Znojemská hovězí pečeně, parboiled rýže - al. 1, 10, 12
2) Domácí bramborák s kysaným zelím - al. 1, 3, 7, 10, 12
+ ovoce
Nápoj: Ovocný, čaj s citrónem, neslazená voda s mátou
 
 
Úterý 19.3.
Polévka: Rajčatová Caprese - al. 1, 7, 9
1) Hrachová kaše, vařené vajíčko, sterilovaná okurka, chléb - al. 1, 3, 7, 10, 12
2) Krůtí roláda plněná masem a zeleninou, vařené brambory - al. 1, 3, 7, 10
+ zeleninový bar (čínské zelí, rajčata, dressink) - al. 3, 7, 9, 10
Nápoj: Ovocný, čaj s citrónem, neslazená voda s mátou
 
 
Středa 20.3.
Polévka: Rybí se zeleninou a opečenou houstičkou - al. 1, 4, 7, 9
1) Čevabčiči, vařené brambory - al. 1, 3, 7, 10
2) Zeleninový salát s vajíčkem, dressink, chiaspitz - al. 1, 3, 6, 10, 11
+ rajče
Nápoj: Ovocný, čaj s citrónem, neslazená voda s mátou, mléčný koktejl - al. 7
 

Čtvrtek 21.3.
Polévka: Selská (brambory, zelenina, těstoviny) - al. 1, 3, 7, 9
1) Segedínský guláš, houskové knedlíky - al. 1, 3, 7
2) Střapačky se špenátem a anglickou slaninou - al. 1, 4, 7
+ ovoce
Nápoj: Ovocný, čaj s citrónem, neslazená voda s mátou
 
 
Pátek 22.3.
Polévka: Vývar se zeleninou, rýží a hráškem - al. 1, 7, 9
1) Krůtí maso na pepři, těstoviny - al. 1, 3
2) Kynuté švestkové knedlíky sypané mákem a cukrem, přelité máslem - al. 1, 3, 7
+ jogurt - al. 1, 5, 7, 8
Nápoj: Ovocný, čaj s citrónem, neslazená voda s mátou